Prevoz Beograd – Beč organizuje BEA Tours, kombi prevoznik iz Beograda. Sa nama se vozite udobno, brzo i sigurno u modernim Mercedes Vito, Renalut Traffic ili Opel Vivaro kombijima.

BEA Tours je novo-osnovana firma na ovim prostorima koja počinje sa radom 01.10.2015., sa ljudima koji su se ovim poslom bavili još 1993. vozivši transfere iz Beograda, sa željene adrese, do aerodroma u Budimpešti i nazad. I eto, sticajem okolnosti ponovo smo došli na ovu ideju, nadamo se na obostrano zadovoljstvo!

People-happy

Sa iskustvom,koje kao ozbiljni i odgovorni ljudi imamo, potrudićemo se da Vam vožnja u našim vozilima i sa našim osobljem u svakom smislu predstavlja užitak i zadovoljstvo. Zato smo u ovu oblast poslovanja uveli i nekoliko “novina” kojima ćete, nadamo se, biti prijatno iznenađeni a i obradovani, što nam i jeste krajnji cilj.

Na vama je da nas proverite pozivom ili putem e-mejla i onda dalje preporučite. Vaše zadovoljstvo svakako će biti i naše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>